falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Tuesday, May 10, 2011

Sekolah Pagi -,-

Datang-datang sekolah je cari tandas sb nak betulkan tudung, mana taknya tudung aku mesti senget lah apalah, bengang gila dohh. Okay, tapi tu dulu, sekarang tak dah sb aku nak cop tempat dgn SUHAILY dgn EKAA mana taknya yang tiga tiga berebut nak duduk depan. HAHA, bodoh . Then dah beratur pongeh aku kene nyanyi lagi negaraku everyday !

Then, dah habis nyanyi semua berterabur masuk kelas. Naik tangga, semua ada yang pijak kain, pijak kasut, tarik beg, tolak tolak. Aku rasa macam nak sepak je sapa yang tolak tolak tu, Grrr, Its okay lah. Then, budak budak pagi mmg ramai yang sporting, sampai dah kawtimm kan, haha

Sekolah Sesi Pagi lagi BEST dari PETANG.

No comments:

Post a Comment

karangan