falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Tuesday, May 10, 2011

Walawehhhhhh :)

Okay, saja menyelit tulis title tu kat atas kan, HAHA. Pssstttt ! Nak bgtahu yg saya dah ACTIVEkan blog saya ni. HAHA, okay menggelabah. Actl bohsann sb tk dpt buka blog ni, yla blog ni lah tempat saya mengadu sob sobb ! Okay blog saya bukan lagi spongebob tapi COOKIE MONSTERS :) comel kn? hahaha. Hm, AF minggu ni AFIF WALLAWEH saya tersingkir! OHMJAYYY, terkrjut do. Yelah dia dgn aku kawtimm kan bubuh nama walawehhh! Hahaha

No comments:

Post a Comment

karangan