falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Tuesday, May 10, 2011

happy mother's day :)



Happy Mothers Day mama. May God Bless You Until END of the world. Mama? terima kasih sb dah bagi ekin peluang hidup kat dunia ni, hm ekin tahu mama penat membesarkan ekin dari dalam perut lagi mama jaga ekin. Mama ada cerita kat aku, time mama pregnant kan aku, mama hampir nak jatuh lah, mengidam makan beras lah, tapi mama tetap jaga aku dlm perut and penuhi apa yang baby yg bakal lahir dia nak. Lalu, lahir lah baby yang comel sangat sangat ! okayy perasan !, pada 7hb Julai 1996 yang berusia 1 hari, sejak dari haritu mama seronok sgt sb dpt baby ni, kerana sebelum baby ini lahir, mama sudah membesarkan 2 orang anak lelaki yang menggelabah lagi comel :) HAHA, itulah pergorbanan mama kpd 2 orang anak lelakinya. Kemudian, baby yang comel tu pun diberi nama NURASHIKIN BT MD ZAINAL. Mama sangat baik akan budak ini sehingga dia sudah meningkat remaja yang kini berada di Tingkatan 3 dan akan menduduki PEPERIKSAAN MENENGAH RENDAH. Dan mama selalu mendoakan sejahteraan dan kejayaan budak ini sepanjang hayatnya. Mama tidak pernah menghampakan budak ini, kerana apa yang dimintanya selalu dituruti. Ma? maafkan ekin ea kalau ekin selalu buat mama susah hati, sedih, marah atau apa je yang buat mama kecik hati. Ekin sayang sangat sangat sangat sangat kat MAMA. Mama cantik di mata ekin, biarlah orang kata mama ni apa. Apadehalll kan? HAHA, mama ILOVEYOUUUUUU!

No comments:

Post a Comment

karangan