falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Monday, May 16, 2011

Adik :)

Happy Birthday Adik . Dah tua doh kau sekarang, apadahal kan? Umur baru 12 tahun, tua ke? Haha. Weh? nanti aku belanja kau makan chicken chop KFC kay. Rileksss akak kau ni kan dah kaya! okay perasan! Hahaha.

Time Birthday kau, kau takde kat rumah kan? So, kisah apa aku. HAHA, kau pergi kem motivasi yelah budak UPSR kan, mcm aku zaman muda dulu dulu. Haha, janji tau result kau meletup kay? :)


HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU,
HAPPY BIRTHDAY ADIKK,
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUU :D

No comments:

Post a Comment

karangan