falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Monday, May 16, 2011

Happy Teacher's Day + EXAM

Pagi-pagi lagi dah malas nak buka mata pergi sekolah, tapi mama cakap harini exam, so terpaksa buka mata seluas luasnya, kalau tak aku jalan mesti terlanggar dinding atau langgar yang tak sepatutnya di langgar. Okay, mengarut! Harini aku lambat siap sb 2-3 kali aku masuk tandas sb ***** :) pukul 7.20 baru gerak rumah *standard*

Then sampai sch, terus menuju ke toilet sb sanggul rambut aku dah nak jatuh, aku pun membesarkan langkah aku menuju ke rumah kedua nadia. HAHA *chill nadia :) Then, dah betulkan tudung aku pun pergi ke tapak perhimpunn. OHMJAYYY! sayang saya datang harini :) ZILAIKA GHAZALI ! SUMPAH RINDU KAU NYAH :)

: Oh, harini teacher's day! baru aku ingat, yelah otak takhabis habis dok pk exam, smpai teacher's day pun lupa. HAHA,

EXAM : 

Harini start exam 11.10 so, budak-2 kelas 3 ceria ada byk masa fr baca buku tapi aku mak aihhh, bukan baca buku, berborak dgn nazrul ni. HAHA, sumpah kelakar lepak dgn dia. Perghhh, pengotor do kau ni. Drpd aku ada mood baca buku terus hancuss sb kau ajak aku bergossip. Huhh

Then dkt library pun sama, punya lah bawak buku aleh aleh pongeh tak baca. Haha, dok library gelak dgn ayien, yla aku buat lawak dia gelak. Sampai kene halau dgn cikgu sb bising haha padan muka!

So, exam pun dah nak mula. then dah dapat kertas, perghhh! soalan kau mcm apa jea. Aku dahlah tak baca apa apa lagi, haha. Tulah org suruh baca bukan borak! aduhai, then time cikgu zulhasnan masuk kelas, aku pun terus minta pass keluar nak pergi tandas, yelah nak release kan otak yang dah nak hampir beku ni. Naik kelas then jawab balik soalan.

Haa, time sc ni haa paling bestt. Aku, nazrul, eily, buat bising kat kelas sampai cikgu pun terus pukul kitorang. HAHA, apa nak buat kan? dah bising. haha, Okay jam pun dah tunjuk pukul 12.59, sume dah balik tinggal kelas kitorang je yang belum balik lagi, apadahal? kitorang chill je :) haha, then time nak balik gilaa aku dah start terus nyanyi lagu GORENG PISANG. hahahahaha, yang lain sume tukang sambung. bapak bodoh  :D

*amacam? karangan aku harini power tak? HAHAHAHAHA

No comments:

Post a Comment

karangan