falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Sunday, May 15, 2011

Exam :/

Haa? Exam esok? Biar betik doh. Apa? One week one day? Wii, tak pecaye lah. Arghh? Okay, aku tak prepare apa apa lagi. Mana taknya, sibuk dok buat folio geografi yg memecahkan kepala otak aku ni, smpai aku dah penat nak kutip balik. Atototo, hm untunglah sapa sapa tuisyen. Hm, SUMPAH aku tak prepare apa apa lagi.

Esok exam agama, after rest. Hm amy? Nanti jgn lupa bwk bku kuning kay? Chkaa nak pnjm. Perghh, taknak belah lah der exam mid year tahun ni, sumpah busy. Sampai nak duduk depan tv tgk maharaja lawak pun tak senang. Gelak pun mcm nak tak nak jea. Yela, selalunya gelak sampai tepuk tepuk dahi, ketuk ketuk sofa. Hm, hope exam mid year aku ni dapat result yg gempak smpai pecah sekolah dga bom drpd aku. Hm, Ya Allah! Haraplah exam aku tahun ni dpt result yg bagus. Aminnn

No comments:

Post a Comment

karangan