falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Wednesday, March 16, 2011

texting

Aku taksuka lelaki text aku guna ayat REMPITZZ mcm ni haa "cyunx u wat perw uwh?" eyuwww sumpah geli wehh. tk kiralah sehandsome mana korg tp jgn lah guna bahasa REMPITZZ korg tu. huhh aku percaya mesti perempuan lain pun geli tgok ayat korg!

Okay aku suka ayat lelaki yg mcm ni " sayang? youu bt apa tu? " See! even simple but jelas :) sejuk sikit mata memandang :) Kadang kadang ayat REMPITZZ ni sukar utk kita faham. Mcm " i tenok u awi nieyh shantek cgt " . Huhh! mmg terbelit lidah aku ni nak baca. Maybe kita kene baca 7-8 kali for fhm ayat dorg tu. HAHA, Hm kalau perempuan tu reply " haa? apa? sorayy i tkfhm " dah korg kene translate lg sekali , kan dah membazir creadit! Hm takpe fr awek korg kan :)

Hm cuba korg pk kalau dorg guna ayat REMPITZZ ni text mak ayah dorg. Gerenti mak ayah dorg ckp, " kau ni tkreti megeja ke? " FREE je dpt kan? dah korg kne call mak ayah korg and translate apa yg korg nak. dah habiskan creadit lag. tp takpe! korg kan byk duit :)

Hm so, korg kenelah belajar guna ayat yg senang utk kita FAHAM. Even simple tp jelas :) pssstttt JGN TERASA! INI JUST BERITAHU, bukan KUTUK tau :) BYE!

No comments:

Post a Comment

karangan