falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Saturday, January 22, 2011

fafatyn sharuddin :)

hey birthday girl , dah besar awak tapi badan still mcm budak darjah 2 hehe, jgn marah ek fatyn. gurau je :D ehem nak nyanyi boleh tk? even takde suara nak nyanyi kuat-2.

happy birthday to youu,
happy birthday to youu,
happy birthday fafatyn keding :D
happy birthday to youu.

fatyn? sedap tak suare kita. AHAHAH.hope pnjg umur and murah rezeki, hope berbahagia dgn family and wafy tersayang awak tu :) hm even kita ni baru kenal last year, kita dah gelak bersama kan :), ni je post yg mampu kita buat. HAPPY BIRTHDAY <3

2 comments:

  1. HAHA, terima kasih sayanggg . Suka buat org nanges kan ? Heish :) Terharunya baca. Meh sini kita cium awak, muuuuuuuuuuah <3

    ReplyDelete
  2. haha, welcome :) terharu jugak sbb dah bukak blog kite :)

    ReplyDelete

karangan