falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Sunday, January 23, 2011

classmate :D

aww classmate saya tahun ni SUPER DUPER HAPPENING ahahahah, sayang korg . ni classmate saya :

ayien : weyy? kau lah my super MOUTH aku, kita satu kepala sbb kau suka merapu dgn aku. HAHAHAHAH kalau kau takde kat kelas sapa lagi aku nak merapu ahaha. <3 ILY

eyka : haihh ni sekor lagi , perapu kedua aku. kenpa lah kau suka layan perangai aku yg mcm gampang ni :D <3 ILY

eily : Jyeahhh kau ketua kelas aku, kau mmg suka menjerit kan, kalau boleh aku nak je sepak kasi kau diam. haha, tapi kalau kau takda bosan jugak, takda sapa nak menjerit kat dalam kelas.<3 ILY

tqeyn : superb BFF aku, syg kau. kalau kau takda mmg takda sapa yg akan gelak kalau aku tga buat lawak, mmg aku SS lah kan kat dlm kelas. kau kalau gelak mmg muka merah padam lah kan :) ILOVEYOUU <3

zul : Jyeahhh kau pengosip aku no.1, syg kau doh as MEMBER okay. aku mmg suka tanya soalan merapu dkat kau, and kau pun layan je aku kan. mmg sah otak kau sama dgn mereng mcm aku. HAHAAH. <3 ILY

nazrul : ni mmg aku PALING menirap kalau dia mula bukak mulut, AHAHA. ada je kau nak kitai aku ken babunn -,- kau suka buat aku gelak even tga belajar. aku sorang je yg tga gelak smpai teacher marah kat aku :D takpa aku sukaa <3 ILY

kalau depa takda mmg SUNYI kelas aku dibuatnya, even kita ni tengah ada BIG problem, kita still CERIA kan? ILOVEYOUU GUYS :)

No comments:

Post a Comment

karangan