falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Wednesday, January 26, 2011

okayy fine !

okay today very happy in CLASS because si NAZRUL MOKHTAR ni buat lawak babi, actually hari-2 aku gelak pasal dia, and bila aku sedih or marah kat sapa-2 mesti dia tanya aku ! ahahahaha, kembang sikit. puiii !

tadi tga syok-2 dok gelak dgn NAZRUL, AYIEN, NAD, dgn ROS. si ehem tu dok lalu dpn kelas aku, tah apa masalah dia pun aku tktahu, dok ulang alik lalu dpan kelas aku. time tu masa rehat budk f4 dgn f5.

aku tk perasan tau, then si NAD ni lah SOHAI, pergi ketuk meja aku then tolak muka aku suruh pandang luar, grr aku pun marah NAD ni. then NAD kata kat aku yg dia pandang aku, DO I CARE?

first awal-2 pagi lagi aku dah nmpk dia kat depan kelas, then si ROS pi ketuk meja aku then apalagi aku pun TERpandang lah. bangang ! then cikgu FAIZUL dgn cikgu ZULHASNAN masuk kelas nak tanya pasal kes budak ASYRAF tu.


* aku dh lupakan dia, korg boleh lagi dok suruh pandang dia, puiii !
* harini BEST sbb takda HW and bwk buku sikit :)
* NAZRUL ! sohaiii AHAHAHHA.
* capital MFA iHATEyou !
* capital MT iLIKEyou :)

bye :)

No comments:

Post a Comment

karangan