falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Monday, January 10, 2011

facebook

ehem, account fb bakal ditutup pada 15 mac 2011? yahooo, tk ah semak otak aku nak bukak and check notify and tkpyh nk bagi fb fb ni, semak je. jelas aku nyatakan FB sungguh membosankan sejak aku dh bergelar PMR CANDIDATES :)

 haihh, so skrg tga khusyuk memadam gmbar kat FB yg tk lama lagi bakal berambus dari life aku ni :), haihh skrg mmg busy betol mahu study, almaklum lah mahu jadi pelajar CEMERLANG lah katakan, mahu score 6A ah, tapi target aku 8A insyaAllah :)

kerja sekolah buat lah ngeng *angkat hidung sikit*

No comments:

Post a Comment

karangan