falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Friday, January 7, 2011

3 CERIA :)

yaww, lama tak update blog. mana tak nya, byk homework even baru one week baru sch. okay new entry ni about may class 3 CERIA :) *ehem saya ketua keceriaan lah* :p

AWESOME doh kelas 3 CERIA tahun ni, sumpah otak macam harem haha. first day aku dpat tahu yg aku tk sama kelas dgn 3 ekor beruk tu, aku dh frust. then ada pulak org org yg aku tak suka ada dalam kelas tu. tapi dia dah berambus dah.

aku ada geng gila baru aku, nak tahu sapa? her name is SITI ZILAIKHA and NURUL SUHAILY :) sumpah otak tk center mcm aku kat kelas, geng gaduh aku pulak is MUHD NAZRUL and MOHD ZULFIQA. korg ni mcm bangang je doh.

paling best dorg pon layan kerenah aku yg mcm lakhanat ni kan. sumpah aku seronok dtg sekolah. kalau dulu aku pegi sekolah mcm nak taknak je, but now aku bangun bukan main pagi lagi. haha

even ada benda kat sch pagi yg aku malas nak pndg muka dia, stiap kali aku pndg dia, grrr syg tu dtg balik lah babi. ==" herghhh *saya update blog setiap weekend okay, FB mmg harem ah nak bukak* bye

No comments:

Post a Comment

karangan