falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Tuesday, January 18, 2011

awak dah besar :)

ehhh? syg? happy birthday yg ke 15belas, dah tua awakk daripada saya, hehe. sorayy saya tktahu harini birthday awakk, saya tahu pun from kak ekaa saleh punya blogg, ngee then saya tgok profile awak, saya pun post lah blog ni :)

sayg? sorayy lah takda present, saya ni bukan nya berduit pun :(, tapi saya nak nyanyi boleh? ehem ehem

happy birthday to youu,
happy birthday to you,
happy birthday happy birthday,
happy birthday to youuu :)
bagi kiss sikit lah, MUAHHHHHHHHHHHHHHH :*

No comments:

Post a Comment

karangan