falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Monday, December 20, 2010

rosnadia amira and nur nadia

weeee, aku rindu korg weyy. sumpah tahap gaban aku rindu wey :), nad? for nextyear kita jumpa someone yg pernah kita syg kan, grrr ros je yg terlepas, bebal (!). sumpah wey aku takut nak masuk tahun depan, berdebar debar jantung ni, yela mna tk nye we junior and nextyear we will face the biggest exam whoaa PMR, grr

weyy nad? kita dah rancang kan f4 kita masuk asrama kan? kau nak asrama mna wey? aku nak msok SM TEKNIK SETAPAK KL lah, skolah tu ramai budk budk kita masuk, wey? kita join sch tu nak, baru awesome :), tah ttbe aku rase mcm nk masuk asrama je :) haha, aku nak masok sbb aku nak lepaskan tension kat ampg ni and nak rasa mcm mna jauh dari family :)

ROS : wey? aku rindu kau budak ketot, aku tksaba lah nak pegi sch tgk kelas kita sama ke tk? kalau kita tk sama kelas kau janji ek kita rehat and balik sama sama tau, insyaAllah :)

NAD : wey? aku pun rindu kau juga budak mengelabah ==" haha, wey? tahun dpan insyaAllah kita kelua lah ek :) but after PMR lah kan, hm aku mcm mcm nak cite kat kau time aku cuticuti nii, dah lame kita tak gosip wey :) kau pun sama tau, kalau kita tk sma kelas, janji dgn aku kita rehat sma sma okay dear :)

hope we same class okay, tapi jgn mengharap sgad nanti jadi mcm lastyear, harap sgad langsg mmg tkdapat :(

No comments:

Post a Comment

karangan