falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Monday, December 20, 2010

hey ex boyfriend =="

heyy you, ni ada pesanan for you.

sayangg? kenapa kau buat aku macam ni ? 
aku dah mula sayang kat kau , tapi kenapa kau kata kat
aiza yang kau nak lupakan aku haa? buat selama lamanya
pulak tu? please be serius lah, kau ni mmg tak serious about kita tau
okay, ni yang kau nak sangat kan? okay aku akan try for hate you forever.
okay? deal kan? kau nak merana ke? bunuh diri ke? tu kau punya pasal lah kan,
aku dah malas nak amik port faham (!), 
kau sama jela dengan jantan jantan keparat kat luar tu bebal (!)
dulu kau bukan main lagi mahu tunguu aku forever konon,
but memang hampeh lah kan, grr =="
dahlah daripada aku fikir pasal kau, lebih baik aku fikir pasal 
big exam aku for nextyear lag bagus,
ohh yaaa, kau SPM kan nextyear? do the best okay.
ye hati aku dah tertutup buat kau atau sesiapa yang bernama lelaki.
i will continue my life without you boys :)
jyeahhh *cayalah chi kau dah kuat balik ;)

goodbye ex boyfriend :)

No comments:

Post a Comment

karangan