falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Sunday, December 19, 2010

Faraa Eryanna :)

aww i meet a new friend lah :) her name is Faraa Eryanna , she's look so cute lah kan, adorable with her face, actually jumpa FB dia dekat inten shafeera punye lah kan, then dah add semua start tu lah tegur dia, kami berwall-ing sampai malam malam buta :) thankss yeahh babyy :), kita baru je kenal you dah cerita semua cerita you dengan dia, i terharu syg, dah you jgn lah sedih okay.

ehh? you dah dapat dia balik kan? how? inten tolong ke or you yg terus terang dekat dia? im happy now when see you happy dear, ehh? nextyear kita meet mahu :), tapi taktahu lah i boleh ke dok? kalau boleh after PMR kot :), insyaAllah okayy ;) hey faraa? kalau you ada problem lag kan, jgnlah segan segan cerita kat i, i open :) iloveyouu syg


No comments:

Post a Comment

karangan