falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Friday, December 31, 2010

2 0 1 1 =)

yaww, happy new year and happy birthday to siapa siapa yang sambut birthday harini :), may god bless you everywhere okayy *kenyit mata sikit ;)

goodbye 2010 :'( i'm gonna miss you bcoz byk memori yang aku dh lalui kat 2010, miss sgad sagad *i wanna cry* . hope 2011 can make me happy with may new life.

isnin ni nak sekolah dah grr ==", baju semua dh gosok, tinggal tudung je yg belum lag, i will start with new age, new life, new friend, new teacher, new classmate, anddddd newww boyf ! tett

btw lagu blog nii sangat sedihh :'(

No comments:

Post a Comment

karangan