falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Thursday, December 30, 2010

NADIA =P


nadia nadia nadia ! wohoo you dh kena game dgn aku lah byfriend :) "nadia? nak gelak boleh? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
okay cukup nadia.

korg nk tahu kenape aku gelak mcm org mati nh, "ROS? kau nk tahu kan? hahah, mcm nh. time aku dh dapat tahu yg nadia satu kelas dgn kita kn. aku dh mula buat plan. aku text dia, aku type ye bukan cakap,

"nadia kau kelas lain do :'( , then dlm bbrape minit dia text, and time tu pula aku tkda kredit nak reply, aku buat call-me-back :) then dia call ,

nadia : halo, chik. aku kelas apa?
me : kau kelas lain wey . kelas cermat !
nadia : hah? alaa weyy :'( kau kelas apa?
me : aku dgn ros sama kelas .
nadia : hm sapa lag yg satu kelas dgn aku ?
me : kau sorg jela !
nadia : alaaaaaaa :"(

setelah dah off calling aku dh tergelak gelak dh, hahahahahaha. kelaka lah muka mung ni, and dlm bbrpe hari nadia text aku, pika cakap kat dia yg dia kelas ceria, aduh pika nh pi bgtahu pulak !

then tadi dia missed call aku time aku kat terapi, aku silent kan 2 missed call lah dia call aku . haihh , then dia calling lag , dia cakap

nadia : hello? susah nya kau nak angkat handphone kan?
me : aku kat lua lah tadi, why?
nadia : wehh? ROS kata aku kelas ceria lah
me : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, mmg lah dohh aku saje cuak kan kau, haha
nadia : jahat lah kau chik, takut aku tau.
me : haha , rilek lah dear
nadia : sapa lag kelas kita?
me : sume yg kelas 1 DMK dulu lah.
nadia : hah? gila ah !

yg ros pulak lag satu, pi bgthu pulak ! grr ==" hhahaha , kesian kau budok :) asyik kene game je dgn aku, chill lah kau kan dah biasa :)

No comments:

Post a Comment

karangan