falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Sunday, February 27, 2011

weekend yg memenatkan =='

haishoo, weekend last week penat gila sbb ada aktiviti SEHARIAN !

SABTU : aku pergi BALAI BOMBA sbb ada latihan drpd pukul 8.00 smpai 6.00, hm bangun tido pun bukn main awal kan. 6.20 dahh kene bangun, smpai schl amik kau bukn main lambat lagi. tepat 7.30 smpai. dah smpai daftar nama then naik track BOMBA lah kan, sumpah syiokk. dahlah tinggi, pastuu suruh panjat, mmg aku tk smpai lah kan, SELENGE jea. kat sana mmg kitorang main air lah kan, hm dah kata BOMBA ! apa lagi :), kat sana pun makanan SEDAP! haha. dah balik apa lagi ONLINE lah then boommmm terjun katil berkerohh. :)

AHAD : okay, ahad pulak pukul 6.30pagi bgn sbb ada latihan VOLLEYBALL. yg mmg awal gila aku bgn. mana taknya budak VB kata pukul 7.30 dah kene ada kat schl. haihh, dtg dtg mmg takde org lagi. takpe jalan jalan pagi dulu kan, pastuu pukul 8 takde org lagi. SELENGE, lebih baik aku bagn pukul 7.30. yelaa dah lah penat smlm SEHARIAN kt balai. grr =='. smpai smpai je schl aku ddok busttp sbb nak makan nasi lemak ! FUHH! MARVELOUS . semua pandang kan, mmg syiokk doh :) then msuk schl training then balikk terus terjun katil ! :0

i have experience :) 
BYE

No comments:

Post a Comment

karangan