falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Saturday, December 11, 2010

what ?

hey ? smlm tetibe ade org ym saya kan dy ade tny soalan kan , adoi panas je . and i pun jawab ! *identiti dirahsia kan*

knpe org panggl you chika ? 
- what ? haha . knpe sume suka tnye mcm tu ? haha , ok . actually name i shikin but ade byk name kat sch i and i tuka lah name i . thats all :)

apa ciri ciri lelaki idaman ?
- ha? haha soalan ape ni ? ehem ,cmne ek nak ckap haihh . first dy kene byk cakap and dy kene pndai buad lawak , you ade ? haha 

kalau diberi peluang , brpe ramai lelaki yg you nak couple ?
- HAHAHA , ape lah you ni . SORANG je kot , buad ape ramai2 ? semak je . NEXT ! haha 

kalau ade org nak belanja you shopping , ape you nak beli ?
- ade ke org mcmtu sekarang ?haha . kalau dia sanggup i nak dia belanja . baju ELMO , kasut VINCCI  , jeans GUESS , handbag GUESS dan dan paling pentingg CANON EOS1000d2 haha sanggup ke ? tettttttt 

siapa kekasih hati terakhir you ?
- tettttttttttt NEXT QUESTION ! 

kalau ade lelaki sweet sweet you , ape you buad ?
- baling batu ! MUAHAHAHAHA * bajet berani je kan ? *  tetttttttt 

*awak tak cerewet TENTANG CINTA :) 

No comments:

Post a Comment

karangan