falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Saturday, December 11, 2010

hm ade org tnye "weyy ? blog lame dah tak pakai ke ? yg www.chkakeynn.blogspot.com tu ?" ehem , bukn tak pakai . tapi blog tu dah tak betul mcm tuan dia .so saya amik keputusan for buad blog baru , mmg first sayang gila kat blog lame smpai bercadang nak tutp blog baru ni . tapi kesian kat membe membe yg dah jadi follower so tak jadi lah nak tutup . so sekarang saya nak tutup blog lama sayaa wuaaa ! i will miss you wahai blog lame :( 

okay dia ade tanye lag . adakah blog lama sama persisi macm blog baru ? ohh smstinya tidak *eicehh . ok blog baru ni adelah kisah saya yg baru that mean buku baru lah . tapi cerita yang melucukan dan mengembirakan . kalau ape ape saya akan cerita lah kat sape spe yg bukk blog saya :) .

blog ni menceritakan tentang ? okay , blog ni menceritakan tentang LIFE saya yg sebenar bukn tipu ok . and bukn personal but just suka suka almaklumlah saya ni seorang je anak perempuan , takde kakak so kat sini lah tempat saya mengadu *buekk

blog ni ade cerita tentang kekasih hati tak ?? haha . ha ? kekasih hati ? mungkin . hihi *gatai noh hang ni . ade soalan lagi ke ? haha *bajet artis je 

adakah blog ni tiru blog org lain ? haha ? ha takde lah , tapi kalau sspe yg rase saya tiru tu halal kan lah ek , bukn ape saya tgok blog awak awak yg kate blog saya mcm awak tu sbnarnye blog awak tu unik sbb tulah saya tiru tapi buad mase sekarang belum lagi lah tabiat meniru niru blog orang ni , sbb blog saya belum lag smpai ke tahap BAGUS  , tapi saya mmg suka kan blog http://syafiqahsalehuddin.blogspot.com/ and http://fafatynsharuddin.blogspot.com/ kerana blog mereke cute ;)

ok last question . ape pesanan ? pesanan ? hm thanks coz dah melawat blog saya :) and jgn lah melawat je , jadi lah ehem ehem sekali ehh maksod saya FOLLOWER haha . sekian :)     

No comments:

Post a Comment

karangan