falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Wednesday, December 29, 2010

GOALL (!)

Jyeahh cayalah HARIMAU MALAYA kan belasah Indonesia 4-2 agregat tu, tabik spring cket kat pemain no 10 tu 3 GOAL dia masuk kan haihh bagus sungguh anak selangor tu :)

mmg meriah lah kan rumah aku semalam apabila disertai oleh kakak-2 ipar aku yg cun melecun tu sambil makan kuih bangkit depan television yg besar kedabak tu :) haha

first mmg tak sangka yg indon boleh score 2-1 kat tempat sendiri, wee biasalah kan tempat sendiri selesa lah. try kat negara MALAYSIA ni, mmh harem lah depa nak score smpai mcm tu kan.

okayy first tkpa lagi, depa main dok relax kan, tapi tabik spring lah dekat KEEPER kita yg satu ni, mmg BAGUIH dia control bola lebih lebih lagi time penalti tu kan, wah mmg AWESOME lah kan :)

abg aku cakap Indonesia time lawan kat malaysia dorg kutuk-2 malaysia lah bagai now aku tgk dorg gigit jari je time malaysia dapat ni *thumbs up*


ayah cakap tadi khairul fahmi kena lazer warna hijau, dia tak kecoh pun. mase markus kena lazer mcm ayam bertelur sekampung nak bagitahu yg mata dia kena lazer.

bukan main menggelabah doh. kau dahla botak, silau pulak tu. hah kan dah kene kutuk dgn aku. haha, lain kali kalau nak tunjuk yg kau tu bagus sgad lain cara lah derr. bebal =="

tahniah lah dekat HARIMAU MALAYA ni, and bak kata hasbullah awang tu kan WIRA WIRA NEGARA telah bertungkus lumus mengalahkan INDONESIA yg tk brpe hebat tu, kata je kita boleh buat but mmg harem lah kan. hahahahaha*gelak je yg aku mampu :D

well done MALAYSIA ! I PROUD TO BE MALAYSIAN :)

No comments:

Post a Comment

karangan