falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Sunday, December 26, 2010

awak mmg HEBAT =)

ni lagi sorang superb handsome :) dia penyerang malaysia yg paling saya minati , dia mmg AWESOME lah bagi saya ,

time malaysia lawan indonesia tadi, sumpah awak nampak macho gilaa, HAHA tapi kenape jersi awak bukan no 7? saya minat no 7 lah :) haha

apalagi nak cakap pasal awak ni hah? awak no satu di hati saya tau, no 2 zaquan and 3 baru aidil, haha sapa kisah kan aku bgtahu sapa kat hati aku kan :| poyozz kayzz haha

tapi sejujurnya awak mmg no satu dihati saya c|=






 tu tu yg no 10 tu ;)

No comments:

Post a Comment

karangan