falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Sunday, December 12, 2010

12-12-10 :)

tadi ade kenduri kawin ,and i jadi part of the important person sbb jadi tukang kasi kasi gula gula and kek :) , AWESOME la kan . haha , best tahu . tengah busy busy kan and ade one message from pika ily :) and kita bukak she's said chkaa ? nak tak ikot pika pegi jalan jalan dengan mak pika ? mak pika ajak ni , mak pika ajak sorg je tkde membe pika nak ajak , pika ajak chkaa la . jom lah , kalau nak pegi pakai cantik cantik tau . nanty mak pika amik . alaa kau ni pika , aku tengah busy time time tu jugak kau nak ajak aku hang , weshhhh aku nak ikot kau lah wahai pika anak rosli , nak ikot nak ikot nak ikot ! sapela yg kau bawak agaknya kan , lain kali tak bole ke ? dahlaa dy bawak abg dy sekali ! wuhaaaaaaa :( .

 ni gambar yang gembira :)



















haha , bye :)

No comments:

Post a Comment

karangan