falling object

=="

Daisypath Friendship tickers

About Me

My photo
NSYKN, blow candle on 7th july, like to laughing, psssttt im PMR CANDIDATES, wish me luck syg :)
bermulanya blog ini pada 14 nov 2010 ♥
bermulanya blog yg cantik ni pada 11 dec 2010 ♥
Search me on FB : CHKAA WALAWEHH

Friday, May 20, 2011

-,-

-kenapa kau datang secara tiba tiba dalam hidup aku?-
-kenapa kau selalu buat aku beri harapan kat kau?-
-kenapa kau tiba tiba cakap SAYANG kat aku?-
-kenapa kau beri aku bahagia sekejap?-
-kenapa kau pergi mcm tu jea dlm hidup aku?-
-kenapa kau suka buat aku HAPPY?-
-KENAPA KAU STILL KATA KAU SAYANG AKU PADAHAL KAU DAH ADA YANG LAIN?-


  KAU SUKA TIPU AKU :'(

1 comment:

  1. we cika ko knpa ko ctew ,
    ko ada masalh ke ,
    sampai atie ko x ctew kt aq kan ???
    kite still kwn kn ,
    aq rndu kt ko doooo

    ReplyDelete

karangan